Joni Karsikas sijoituspäälliköksi Tesin Venture Capital -tiimiin

Nimitykset - 18.1.2017

DI, KTK Joni Karsikas (30) on nimitetty 16.1.2017 alkaen sijoituspäälliköksi Tesin Venture Capital -sijoitustiimiin. Hänen vastuulleen kuuluu teknologialähtöisten kasvuyritysten analysointi ja arviointi sijoituskohteina, sopimusten neuvottelu, kohdeyhtiöiden kehittäminen ja arvonluontiin vaikuttaminen sekä kotimaisten ja kansainvälisten sijoittajasuhteiden rakentaminen.

Joni siirtyy tehtävään KPMG:ltä, jossa hän toimi vuodesta 2011 lähtien Global Strategy Groupissa projektipäällikkönä mm. yrityskauppa- ja kasvustrategiatehtävissä.

”Neuvonantotehtävissä avustin kasvuyrityksiä sekä orgaanisissa että epäorgaanisissa kasvuhankkeissa. Pidempiaikainen sitoutuminen kasvutarinoihin on kiinnostanut minua jo pitkään, joten sijoittajapuolelle siirtyminen oli luonteva seuraava askel. Tesin keskeinen rooli Suomen Venture Capital -kentässä antaa tähän erinomaiset mahdollisuudet.”

 

Lisätietoja:

Joni Karsikas, Sijoituspäällikkö, Tesi
+358 40 827 0395
joni.karsikas@tesi.fi

 

Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy) on pääomasijoitusyhtiö, joka vauhdittaa yritysten menestystarinoita rahastosijoittamisen ja suorien sijoitusten kautta. Toimimme aktiivisena vähemmistöomistajana, jolla on liiketoimintaosaamista ja kansainvälisiä verkostoja yrityksen kasvustrategian toteuttamiseksi. Hallinnoitavien varojen kokonaismäärä on 1 miljardi euroa ja kohdeyritysten lukumäärä yhteensä 660. www.tesi.fi ja @TesiFII